2012. november 30., péntek

Gáspár Győzőt felmentették

"Kiderült, hogy valóban a nagymamától kapott 400 millió forintot Gáspár Győző. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ezért megszüntette ellene az adóbevételt különösen nagy mértékben csökkentő adócsalás bűntette és más bűncselekmény ügyében folyó eljárást."




Gáspár Győző sukár csávó, végre nagy kő esett le a szívéről, alaptalanul vádolták ezt a szegény showmant. Bocsánat nem showman, mert ugye az a Győzike-Show miatt lehetne az, de mint kiderült abból nem volt bevétele, vagy ha volt is azt szépen leadózta. Győzike előadóművész, nagymamája csengetett le 400 millát unokának, aztán abból szépen éldegélnek. A tévébe én azt láttam, hogy ezek családostul elutaztak "májámíí bíícsre", meg törökország, meg horvát tengeri hajótúrára. Na most ezt gondolom vagy nem az RTL fizette, mert akkor vagy természetbeni juttatás, és azután is adózni kellene, vagy ezt is Maris mama fizette, vagy a fellépésekből futotta. A 400 milla valóban szerepel a nagymama adóevallásában, aki kp ezt kifizette a kölöknek. Honnan volt nagymamának ennyi? Miért csak most, azaz idén került elő ez az összeg, hiszen tavaly a lefutott győzisóban már családiházban laktak, fejenként 2 autó, az is felőskategóriás, és havonta cserélve. Nem irigykedek, nem.

Mindenestre a cikk lényege, hogy idén kapott 400 milla nettót, amiből Maris néni már leadózott. "A NAV ugyanis megtalálta Maris mama adóbevallásaiban ezt az összeget." Teccikérteni? Tehát neki nem kell már adóznia. Akkor miért kellet ez az egész cécó, a legelső alkalommal, miért nem mondták Gáspárék, hogy ugyan, takarodjatok balfasz NAVosok, meg bulvárosok, itt az ajándékozási szerződés, vagymi, vagy csak úgy kaptuk, itt meg Maris mama adóbevallása, tessék. Hónapokig sírtak, ríttak, hogy "becsületes emberek vagyunk, minket lejáratnak", meg lófasz, - nem tisztem, hogy kifogásoljam az ártatlánságát- de Maris mama, nem tudta, hogy adott pénzt? Meg Győzi se? Vagy miért a NAV-nak kellett "megtalálnia" az adóbevallást???

Ja, bocs nem tudunk elszámolni 400 millával, ööö.. zé, ez az bíróság, újságcikk, és erre fogja magát a NAV, előbányásza az Gáspárék családfájának összes adóbevallását, és egyszercsak, hopp ! Megtaláltuk ! Dejó ! Győzi tiszta, és ártatlan! Mikor lesz ebből per becsületsértésért, és rágalmazásért? Amiből vissza lehet vasalni az elsíbol milliók egy részét. Még egy kérdés, a korábbi vád egyik pontja ez volt:
"folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás miatt ítélték el. Bea asszonyt ugyanezen bűncselekményekben, a menedzserüket pedig csak bűnsegédlet és magánokirat-hamisításban találta bűnösnek a bíróság. "
Most meg előkerül egy újabb magánokirat, ami ugye biztos, hogy hiteles, és eredeti, ezért nemcsak az adócsalás, hanem a "más bűncselekmény ügyében folyó eljárást" is felfüggesztették. Kvázi a magánokirat hamisítást is, aminek felmentő tényezője egy "előkerült" magán okirat volt.
Akkor sánta kutya ez mint Buksi láb nélkül... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése